Kütahya’da AFAD Ekipleri İşbirliği Toplantısı Düzenlendi

Kütahya’da AFAD Ekip Temsilcileri İle İşbirliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, kamu kurum ve kuruluşlarına bağlı AFAD ekip temsilcileriyle bir araya geldi.

Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İsmail Özkan, kurum yöneticileri, akreditasyonunu tamamlayan kamu kurum ve kuruluşlarına bağlı AFAD ekip temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları bünyesinde faaliyet gösteren ekip temsilcileri katıldı.

AFAD İl Müdürü Özkan, yaptığı açıklamada, olası deprem ve afet anlarında kurumlarla işbirliğinin artırılması ve birlikte hareket etme kabiliyetinin geliştirilmesi amacıyla zaman zaman toplantılar düzenlediklerini belirtti.

Bugün de bu amaçla bir araya gelindiğini aktaran Özkan, şunları kaydetti:

“Kurumlarda veya sivil toplum kuruluşlarımızdaki AFAD ekiplerimizle beraber çalışma kültürünü oluşturmak üzere görüş alış verişlerinde bulunuyoruz. AFAD Kütahya İl Müdürlüğü olarak yıl içinde hem ilimizde hem de İstanbul özelinde deprem tatbikatları gerçekleştireceğiz. Tatbikatlarımız hem masa başı hem de saha tatbikatları şeklinde olacak. Ayrıca sivil toplum kuruluşlarımız ile gönüllerimize eğitimlerimiz de devam ediyor.”

Özkan, mayıs ayında akredite ekipler ve destek AFAD gönülleriyle kamp etkinliği yapacaklarını sözlerine ekledi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: AA / Ramazan Doğan – Güncel

Related Posts

Prof. Dr. Çelik: Zayıflama baskısı gençleri anoreksiya riskiyle karşı karşıya bırakıyor

Prof. Dr. Çelik: Zayıflama baskısı gençleri anoreksiya riskiyle karşı karşıya bırakıyor

Varis, tedavi edilmediğinde ciddi sağlık sorunlarına yol açıyor

Varisin, tedavi edilmediğinde ciddi sağlık sorunlarına yol açtığını söyleyen Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Emir Cantürk, özellikle kadınlarda sık görülen bu hastalığın ilerlemeden tedavi edilmesi gerektiğini belirtti.

Yaş aldıkça beyin de yaşlanıyor! Bu 5 durumda hemen doktora başvurun

Yaş ilerledikçe artan unutkanlıklar bir süre sonra kişinin yaşamında yol açtığı olumsuz sonuçlarla, hayatın her alanını etkilemeye başlıyor. Uz. Dr. Özden Yener Çakmak, unutkanlığa karşı alınabilecek önlemler hakkında bilgi verdi.

Sigara bırakma polikliniklerinde 3,8 milyon kişiye destek sağlandı

Sağlık Bakanlığınca, Türkiye genelinde hizmet veren sigara bırakma polikliniklerinde 2010 yılından bu yana 3 milyon 801 bin 962 muayene yapıldı.Hekimlerin muayenesi ve değerlendirmesi doğrultusunda 1 milyon 538 bin 45 kişiye farmakolojik destek sağlandı.

Bursa’da ağlayan çiçek zehirledi! Böyle uyardı: ‘Evinizde bu çiçek varsa derhal çöpe atın’

Göz alıcı yapraklarıyla salonların baş köşesini süsleyen o çiçek, bu kez güzelliğiyle değil zehriyle gündeme geldi. Halk arasında ‘ağlayan çiçek’ olarak bilinen difenbahya, Bursa’da yaşayan Meryem Can’ı kelimenin tam anlamıyla susturdu. ‘Evinizde varsa derhal atın’ dediği difenbahya, ölümcül denebilecek kadar zehirli olabilir miydi? Konuyu tüm detaylarıyla işin uzmanı anlattı.

Yaşamak istedi, bedeli insanlık suçu oldu! Kanlı organ nakli kâbusu: ‘Bilmiyordum’

İlk böbrek naklini 20 yaşında olan genç kadın yeniden hastalanmış ve yine kendisi için uygun bir böbrek beklemesi gerektiğini öğrenmişti. Bu bekleyişin hayatına mâl olabileceğini düşündü. İnternette yaptığı bir araştırma sonucunda kendi deyimiyle farkında olmadan uluslararası organ nakli çetesine dahil oldu. İşte şimdi hiçbir klinik tarafından tedaviye alınmayan kadının yaşadıkları.